Kust Event - Upplev skärgården

 

Vi har möjligheterna att skräddarsy Din upplevelse på Hvaler och i Koster/Strömstad. En helhetslösning som tar Dig ut i vår vackra skärgård, som går i Norskt och Svenskt farvatten. Vi kan hämta längs kusterna, rundturer i Ytre Hvaler- & Kosterhavets nationalparker.

Måltider ombord eller på Furholmen restaurang i Strömstad.

Vi hjälper Dig att arrangera bröllop, högtidsdagar, aktiviteter av olika slag, lekar för grupper, dryckes- & matprovningar, fisketurer med yrkesfiskare, hela paketlösningar med boende, julbord, gruppresor, skärgårdskryssningar mm.

Furholmen erbjuder luncher, middagar bufféer av olika slag. Naturligtvis föreslår vi en läcker skaldjursbuffé med färska skaldjur från våra vatten.

Du kommer med önskemålen, så gör vi vårt bästa för att Du ska få en trevlig och händelserik vistelse hos oss.

Nedan hittar du ett urval av våra paketlösningar. Klicka på rubrikerna för att läsa mer!

 • Guidade turer och Arrangemang

  Sillperioden i Strömstad

  Kanoner och krutrök

  Kryssning i Tordenskiolds och Karl XII:s kölvatten


 • En historisk resa

  Rundturer och guidningar i historiens tecken. Bli inspirerad av bland annat norka munkar på Koster, Karl XII och Tordenskjöld, sillperioden och andra spännande händelser.


 • Musik, lekar och fest

  Vi hjälper Dig att arrangera bröllop, högtidsdagar, aktiviteter av olika slag, lekar för grupper dryckes- & matprovningar, fisketurer med yrkesfiskare, hela paketlösningar med boende, julbord, gruppresor, skärgårdskryssningar  mm.