Kust Event - Upplev skärgården

event kryssning3

Gruppenbuchungen

Den Bedürfnissen des Kunden angepasste Lösungen für Kick-offs, Betriebsfeste, Konferenzen, Hochzeiten oder Geburtstagsfeiern.
...
kostero topbox

Fahrpläne

Schmuggelfahrt im Archipel, Schleppnetzfischerei im Kostermeer. Wann gehen sie?
...
event cykel

Vorschlag für Events

Wir führen alle möglichen Arten. 
...

Charter i skärgården

Upplev skärgården med Vesleö II.

Har en kapacitet på 146 passagerare varav 80 sittande vid bord i salongen och cirka 60 sittande på soldäck. Det finns möjlighet att servera enklare lunch, middag, Skaldjur, andra typer av buffér och smörgåsar med drycker ombord. En skaldjurskryssning är aldrig fel när havet ser ut som i bakgrunden. Eftersom vi har Hvaler, Oslofjorden, Kosters skärgård och ner längs svenska kusten framför stäven, har vi alltid möjlighet att söka de lugnaste vattnen för dagen.

Vi kan hämta i Halden, Fredrikstad, Skjærhalden, Grebbestad, eller Fjällbacka för att köra till något av hotellen i Strömstad. Man kan välja att konferera ombord och ha kvällen fri för andra aktiviteter.
Varför inte en skaldjursbuffé på Furholmen? Man kan även välja att konferera på hotellet och bara njuta av mat och dryck ombord på resan.

Upplev Kosterhavets och Yttre Hvaler marina nationalparker medan guiden berättar. Samtidigt visar vi lite av det som finns under havets yta på våra TV-skärmar och i naturpassagen ombord.

Vi samarbetar med Sven Lovéns marina center på Tjärnö, Naturum på Koster, Sverige och på Skjærhalden, Norge.

s stromstad04s fredrikstad02